Izabrali smo DOBITNIKE Foto konkursa.

Poklon bonove osvojili su:

  1. Poklon bon 300 KM – Jovana Plemić
  2. Poklon Bon 200 KM – Jasna Domazet
  3. Poklon Bon 100 KM – Miranda Rebić Berendika

Zbog velikog broja fotografija, odlučili smo nagraditi Poklon bonom od 50KM i Mariju Rađenović.

Svi dobitnici će biti kontaktirani kako bi mogli da preuzmu svoje Poklon bonove.

Ovim putem želimo da čestitamo dobitnicima ali i da se svim našim kupcima zahvalimo na trudu i učešću.

GMP planira da i u budućnosti nagrađuje svoje vjerne kupce.

Kako učestvovati?

Učešće na konkursu je besplatno i dobrovoljno.
Potrebno je do 28. marta da pošaljete jednu fotografiju svog prostora u kojem se nalazi namještaj kupljen u salonu namještaja GMP Enterijeri.
Na fotografiji može da bude samo namještaj u ambijentu. Takođe može da bude pojedinac ili više osoba u ambijentu sa namještajem.
Fotografiju možete poslati u Inbox naše facebook stranice ( https://www.facebook.com/gmpenterijeribl/ ) ili u inbox naše Instagram stranice ( https://www.instagram.com/gmpenterijeri/ ) Takođe možete da pošaljete fotografiju sa navedenim imenom, prezimenom i kontakt brojem na email adresu: info@gmpenterijeri.com

Ko može učestvovati?

U konkursu mogu učestvovati sva punoljetna fizička lica, sa prebivalištem na području Bosne i Hercegovine
Pravo na učešće nemaju lica zaposlena u GMP d.o.o. i GMP Kompani d.o.o. , kao i članovi njihove uže porodice.

Naš tim će odabrati tri najbolje fotografije koje će biti nagrađene. Kriterijum po kojima se biraju dobitnici je kvalitet odgovora na zadatu temu – da li fotografija odgovara temi konkursa i kreativnost fotografije.

Koje su nagrade?

1. Nagrada Poklon bon od 300 KM

2. Nagrada Poklon bon od 200 KM

3. Nagrada Poklon Bon od 100 KM

Do kad traje konkurs?

Konkurs traje od 19. marta do 28. marta.

Kako preuzeti Poklon bon?

Imena dobitnika biće objavljena 31.03.2021. na web adresi www.gmpenterijeri.com i na društvenim mrežama GMP Enterijera (Facebook i Instagram). Dobitnici poklon bona biće obavješteni preko društvenih mreža ili elektronske pošte i pozivom na telefon u roku od 7 dana od dana završetka foto konkursa.
Rok za preuzimanje nagrade je trideset (30) dana od datuma objave. Poklon bon se može iskoristiti isključivo u salonu namještaja GMP Enterijeri i ne može se zamjeniti za novac.

Budite kreativani i osvojite jedan od vrijednih poklon bonova!

NAPOMENA
Konkurs ima isključivo zabavni karakter, učešće se ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje.

Slanjem fotografije, učesnik daje pravo da se objave njegove fotografije na web sajtu i drušvenim mrežama.

Kompanija Facebook i  Instagram ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ovog Konkursa, i ne snosi nikakvu odgovornost za njega.

Da biste učestvovali u ovoj foto konkurs, potrebno je da prethodno prihvatite propisane uslove konkursa. Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće.

Ukoliko se na fotografiji nalazi maloljetno lice smatramo da ste kao roditelj/staratelj dali saglasnost ili da ste istu dobili od roditelja/staratelja deteta, i da fotografiju možemo koristiti u skladu sa ovde navedenim pravilima.

Prijavom za učestvovanje na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumio u cijelosti i dao saglasnost za sljedeće: Obavešten/a sam da se moji lični podaci kao što su Ime, prezime, e-mail i kontakt telefon prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika poklona. 

Pristajem da budem kontaktiran od strane kompanije GMP .d.o.o. , odnosno od predstavnika te kompanije u vezi sa ovim konkursom.

Potvrđujem da sam upoznat sa pravom da kompanija GMP .d.o.o. pri realizaciji ovog konkursa ne prihvati ili ukloni sve fotografije i poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloljetnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, vjersku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd.).

Potvrđujem da  GMP .d.o.o.  ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i odgovoran za štetu koja može nastati usljed (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.